Medicii de peste tot din lume se confruntă zilnic cu situaţii care mai de care mai bizare. De la femeia care şi-a introdus un ou de jucărie în vagin până la un bărbat care a folosit o jucărie sexuală de 58 de centimetri, au văzut totul.

Bărbatul a ajuns la spital şi le-a spus medicilor că are dureri groaznice în zona abdomenului. Tânărul de 31 de ani rămăsese cu jucăria în interiorul său, motiv pentru care au apărut şi durerile, scrie mirror.co.uk.

Acesta le-a spus medicilor că nu are şi alte simptome. Abia după 24 de ore de cercetări medicii au descoperit ce se afla în interiorul corpului său. A fost o misiune grea pentru cei care l-au salvat, căci nu puteau să scoată jucăria sexuală. A fost nevoit de o mică invenţie şi totul a fost efectuat cu succes. Tânărul de 31 de ani a fost externat câteva ore mai târziu.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/a-ajuns-la-spital-cu-dureri-groaznice-dupa-ce-sia-introdus-in-corp-o-jucarie-sexuala-de-58-de-centimetri-ce-lea-spus-medicilor-175050.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *