Un bărbat din Târgu Jiu a trăit un adevărat şoc după ce a cumpărat o bucată de carne de la un renumit supermarket. Bărbatul a achiziţionat o bucată de carne de porc, însă abia când a ajuns acasă ş-a dat seama în ce fel arăta.

Carnea cumpărată din supermarket avea un aspect terifiant. Bărbatul a postat imediat un mesaj pe reţelele sociale pentru a trage un semnal de alarmă şi pentru alte persoane care vor să cumpere carne din supermarketuri.

„Ceafă cumpărată de la *** Tg-Jiu, azi, 01.09.2018. Să vedem ce o ieşi la analize, cam ce conţine, cu ce este injectată. Dacă mergem la ei, ne dau banii înapoi, dar fără explicaţii”, este mesajul postat de Alin Stănciulescu.

Bărbatul a postat şi un alt mesaj prin care face public răspunsul primit de la reprezentanţii supermarketului.

„Draga Alin, am trimis imaginile tale furnizorului și așteptăm răspunsul lui. Menționăm că produsul era în termen de valabilitate și a venit însoțit de declarație de conformitate din partea furnizorului. Te asigurăm că noi respectăm toate normele igienico-sanitare și toate condițiile de depozitare și vânzare, conform legii”, este comentariul lui Alin Stanciulescu.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-a-cumparat-o-bucata-de-carne-dar-acasa-a-avut-socul-vietii-ce-i-sa-intamplat-unui-barbat-din-targu-jiu-175081.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *