A pus zeama de lamaie pe axila, iar cand s-a trezit dimineata a ramas UIMITA! Ce a observat

A pus zeama de lamaie pe axila, iar cand s-a trezit dimineata a ramas UIMITA! Ce a observat

O tanara din Marea Britanie a pus seara zeama de lamaie pe axila, iar cand s-a trezit dimineata a ramas uimita! Lamaia are diferite intrebuintari, fiind utila atat in bucatarie cat si pentru diverse tratamente de infrumusetare facute in casa.
Cu siguranta, cunosti multe trucuri la care este folosita, insa stiai ce se intampla daca masezi zona axilelor cu o felie de lamaie?!
Zeama de lamaie are un continut bogat de magneziu si potasiu avand proprietati antibacteriene, astfel, atunci cand masezi zona axilei cu o felie de lamaie, pH-ul pielii tale va fi echilibrat, scrie yve.ro.
Ca rezultat, nu va mai trebui sa te confrunti cu transpiratia deloc placuta si vei reusi sa scapi de mirosul urat al acesteia. Zeama de lamaie este un substituent natural al deodorantelor pe care le gasim in comert, unele care contin tot felul de substante care sunt daunatoare organismului, pe cand lamaia este cat se poate de naturala!

Sursa: https://wow.bzi.ro/a-pus-zeama-de-lamaie-pe-axila-iar-cand-s-a-trezit-dimineata-a-ramas-uimita-ce-a-observat-2577

loading...

POST YOUR COMMENTS

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.