Acesta este ȘOCUL ANULUI! ELODIA a fost GĂSITĂ! Eroul, un CÂINE POLIȚIST! Detalii ÎNGROZITOARE

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 12 ani și nu a fost găsită nici până acum. Acest caz va rămâne unul dintre cele mai controversate cazuri ale Poliției Române.

Deși întreaga țară a stat cu sufletul la gură ani de-a rândul pentru a afla dacă Elodia a fost găsită, puțin știu cum au reușit anchetatorii să afle adevărul.

O contribuție importantă în acest sens a avut-o Toby, unul dintre cei mai priceputi caini ai Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti.  El lucreaza la Serviciul de Politie Canina, iar printre sutele de cazuri avute se numara si cel al Elodiei, soția polițistului Cristian Cioacă.

În septembrie 2007, după două săptămâni de la dispariţie, anchetatorii au găsit într-o râpă haine având pete cu sângele Elodiei. În octombrie 2007, într-o râpă lângă Râşnov au fost găsite uniforma de poliţist a lui Cioacă, alte obiecte ale acestuia şi ale Elodiei. Acestea au constituit probe în condamnarea lui Cristian Cioacă la 15 ani şi opt luni de închisoare, scrie romaniatv.net.

Elodia Marilena Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă, atunci poliţist la Poliţia din Argeş, a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui. Anchetatorii au luat în calcul, din primele momente, varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioacă, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/monden/acesta-este-socul-anului-elodia-a-fost-gasita-eroul-un-caine-politist-detalii-ingrozitoare-272559.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.