Adevărul suprem despre Andreea Esca. Nimeni nu a prevăzut asta. A spus adio României?

Adevărul despre celebra prezentatoarea de la Pro TV, Andreea Esca, a ieșit la iveală. Deși nimeni nu se aștepta la asta, fotografiile o dovedesc.

Deși rivale în plan profesional, Andreea Esca și Andreea Berecleanu au ajuns să fie bune prietene în afara televiziunii și se înțeleg de minune, scrie B1.

Mai mult, recent cele două au luat o decizie la „indigo” de a „pleca” în Italia. Un fel de-a spune, căci, de fapt, ele au mers să-și aleagă ținutele preferate din cea mai recentă colecție Stefanel, nu înainte de a „testa” o motocicletă Vespa!

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a început în luna octombrie facultatea în Marea Britanie. La fel, fiica Andreei Berecleanu, pe nume Eva Zaharescu, va termina ultimii doi ani de liceu în capitala londoneză.

Nimeni nu se aștepta la asta, dar pozele vorbesc de la sine și nu mai lasă loc pentru interpretări. Este clar că celebra prezentatoare de la Pro TV are o relație foarte bună cu Andreea Berecleanu chiar și în afara platourilor de filmare, cum este, de asemenea, și civilizat în lumea televiziunii. Andreea Esca este cel mai bine cotată prezentatoare din România, dar averea sa nu vine doar din televiziune. Pe lângă pasiunea pentru știri, aceasta și-a început și câteva afaceri, din ce în ce mai profitabile. Cifrele anuale vorbesc de la sine.

Andreea Esca este, cu siguranță, cel mai bine plătită prezentatoare TV din România. Banii nu vin, însă, doar din meseria de jurnalistă. Vedeta controlează mai multe afaceri, toate profitabile.

Știrista deţine firma Andreea Esca SRL, specializată în activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, prin care îşi derulează afacerile.

Conform wowbiz.ro, firma a fost înfiinţată în anul 1998, dar ultimii ani sunt cei mai prolifici, înregistrându-se câştiguri consistente pentru Andreea Esca, aceasta având încasări foarte mari, spre deosebire de anii precedenți, când câștigurile erau modeste.

Sursa: https://evz.ro/adevar-suprem-andreea-esca.html?utm_source=fanatikfinal&utm_medium=referral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.