ALERTĂ de gradul zero in Romania: un criminal în serie ar putea fi liber prin oraș!

descoperire macabră într-un apartament din Iași. Cadavrele în putrefacție a doi ieșeni, o femeie de 85 de ani și un bărbat de 49 de ani, au fost descoperite marți de către oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, un vecin din blocul respectiv a sunat marți la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pentru a anunța că, din apartament, vine un miros de putrefacție.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, iar, în locuința respectivă, au fost descoperite cele două cadavre, ale mamei și fiului ei, în stare de putrefacție.

Astfel, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru omor, urmând ca procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași să continue cercetările și să identifice suspectul sau suspecții de comiterea oribilei fapte.

În acest moment nu se știe cu exactitate care a fost motivul comiterii dublului asasinat.

Așadar, cele două cadavre au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Iași, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii datei și cauzelor exacte ale celor două morți.

Sursa: https://www.realitatea.net/alerta-de-gradul-zero-la-ia-i-un-criminal-in-serie-ar-putea-fi-liber-prin-ora_2189041.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.