Aşa ceva? Implanturile vaginale, din ce în ce mai folosite în rândul femeilor! Când se fac şi în ce constau

Aşa ceva? Implanturile vaginale, din ce în ce mai folosite în rândul femeilor! Când se fac şi în ce constau

Sigur nu ştiai asta! Pe lângă operaţiile chirurgicale la care femeile recurg pentru a arăta din ce în ce mai fabulos, acestea apelează şi la metode mai puţin cunoscute. Plasele vaginale sunt folosite adesea de femeile care suferă în mod special de o boală.

Aceste implanturi reprezintă de fapt un tratament din Marea Britanie pentru femeile care suferă de incontinenţa urinară. Acestea au parte de momente neplăcute atunci când strănută sau când fac sex. Fără să îşi dea seama au loc scurgeri de urină, lucru ce este destul de neplăcut pentru o domnişoară.

Ei bine, multe dintre ele au apelat la implantul cu plasele vaginale care le ajută să trateze aceasta boală supărătoare. Aceaste plase sunt făcute dintr-un material sintetic care susţine peretele vaginal şi îi permite femeii să fie într-o formă bună.

Anul, în Marea Britanie aproximativ 1.500 de doamne şi domnişoare ajung să recurgă la această intervenţie, care se pare că le ajută să se vindece în timp, potrivit thescottishsun.co.uk.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/asa-ceva-implanturile-vaginale-din-ce-in-ce-mai-folosite-in-randul-femeilor-cand-se-fac-si-in-ce-constau-151154.html

loading...

POST YOUR COMMENTS

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.