Atac crunt pentru Partidul Social Democrat în urma declarațiilor unuia din cei mai importanți lideri ai partidului. Afirmațiile sunt privite ca o „disperare de a-și scăpa liderii de probleme.

Senatorul USR, Mihai Gotiu, a taxat dur afirmatia lui Codrin Ștefănescu „pentru că putem”, la întrebarea de ce sunt oameni cu probleme penale în Guvern.

PENTRU CĂ PUTEM! Atunci când suntem cu moralul la pământ, atunci când simțim că toate luptele noastre sunt în zadar, atunci când toate corăbiile par a ne fi fost scufundate, atunci când ne spunem că ”suntem prea mici ca să putem schimba ceva”, atunci când oboseala ne prinde din urmă și tânjim după o pauză, atunci când ne vine să ne facem bagajele și să stingem lumina în urma noastră, ei bine, în toate aceste momente să ne reamintim răspunsul memorabil al unuia dintre sforarii de frunte ai PSD, Codrin Ștefănescu:

”Adevărul: De ce le permiteţi celor cu probleme penale să facă parte din Guvern?
Codrin Ştefănescu: De ce? Pentru că putem.”

George Soros anunţă ce se va schimba în …

E un răspuns care nu lasă loc de dubii. În disperarea lor de a-și face scăpați liderii cu probleme, cei de la PSD sunt dispuși la orice, îi sfidează pe cetățenii români și-și bat joc de idealurile și viitorul lor. Nu e o luptă ușoară cu această hidră care a acaparat instituțiile publice, pe care le-a împânzit cu traseiști, cu persoane cu probleme penale ori cu incompetenți obedienți, o hidră care și-a construit o rețea media grotescă, prin intermediul căreia promovează minciuna ca fiind adevăr, hoția și tâlhăria drept acte de vitejie, obediența pe post de virtute și șmecheria și ignoranța ca modele de succes. Împreună, însă, PUTEM și noi să ducem lupta la bun sfârșit!

Și să nu uităm nici afirmația asta, făcută de același ”mare gânditor” PSD-ist: ”Societatea civilă este partea aia mare din România care ne-a votat şi ne-a dat această împuternicire.”

Să avem grijă ca până la următoarele alegeri să fie cunoscute și să nu fie date uitării răspunsurile lui Codrin Ștefănescu. Să le reamintim tuturor celor care au îndoieli ori își găsesc scuze pentru a nu se prezenta la vot. Dacă fiecare dintre noi va reuși să convingă alți zece cetățeni români să meargă la vot, și vom face asta în mod constant, fără a lăsa totul pentru ultimele zile și ore ale campaniilor electorale, vom învinge”, a transmsi Mihai Gotiu, senator USR.

Sursa: https://reperis.ro/atac-psd-sforarilideri/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *