Au crezut ca fetita lor face o raceala, insa cand i s-a umplut pielea de pete vinete au intrat in panica si au fugit cu ea la medic

Au crezut ca fetita lor face o raceala, insa cand i s-a umplut pielea de pete vinete au intrat in panica si au fugit cu ea la medic

Parintii fetitei militeaza acum pentru introducerea vaccinului contra acestei boli pe lista vaccinurilor gratuite oferite de Australia.

Parintii lui Jazmyn Parkyn, fetita in varsta de 3 ani care a trecut pe langa moarte, vorbesc si acum cu inima stransa despre cosmarul prin care au trecut.

Cand Jazmyn a inceput sa se simta rau, Sarah si Aaron Parkyn, parintii ei, nu au intrat in panica.

Fratii ei mai mari tocmai isi reveneau dupa o raceala, asa ca au crezut ca micuta s-a imbolnavit de la ei.

Totusi, in ziua urmatoare, au inceput sa o doara pcioarele iar o iritatie violeta ii aparuse pe pielea membrelor inferioare.

Sarah a decis sa isi dupa fetita la medicul de familie, pentru un control iar asta i-a salvat viata fetitei.

La control, medicul i-a descoperit doua semne pe piept si a trimis-o la spitalul regional, pentru cateva zile de monitorizare.

In cateva ore, starea ei se inrautatise atat de tare, incat a fost trimisa cu elicopterul la un alt spital, de copii, din orasul Adelaide, unde a fost diagnosticata cu meningita de tip B, o boala care provoaca cicatrici, leziuni cerebrale, surzire si poate necesita amputarea membrelor.

Din fericire, Jazmyn s-a vindecat complet, dupa 4 saptamani de tratament intensiv, insa va avea nevoie de interventii de chirurgie estetica pentru indepartarea cicatricilor care i-au ramas pe corp.

Ce se intampla daca inghiti cate o bobita de tamaie dimineata, pe stomacul gol, timp de o saptamana

Tamaia este folosita de obicei in Biserica pentru sfintirea locului si a credinciosilor care participa la slujbele religioase.

Putina lume stie insa ca tamaia este folosita ca leac pentru diverse boli de mii de ani si ca este facuta din rasina unui arbust numit Boswellia.

Daca ai probleme cu plamanii, ia cate o bobita de tamaie dimineata, pe stomacul gol, timp de o saptamana.

Poti scapa astfel de astm, bronsite si laringite.

Ai grija insa ca tamaia pe care o folosesti sa fie naturala.

O poti deosebi de cea artificiala uitandu-te la culoarea ei, trebuie sa fie semitranparenta, si la luciu, nu trebuie sa fie acoperita cu un praf albicios.

Un alt beneficiu adus de tamaie este faptul ca ajuta la digestie si combate stresul.

Apa de tamaie a fost si continua sa fie o bautura traditionala in Orientul Mijlociu timp de secole. Oamenii din Oman si Yemen, de obicei, inmoaie 4-5 bucati din aceasta rasina in apa peste noapte si beau apa.

Oamenii de stiinta au descoperit recent ca un anumit agent pe care il contine tamaia ajuta la vindecarea cancerului.

Sursa: http://anamariavasile.com/au-crezut-ca-fetita-lor-face-o-raceala-insa-cand-i-s-a-umplut-pielea-de-pete-vinete-au-intrat-in-panica-si-au-fugit-cu-ea-la-medic/?utm_medium=notify&utm_source=ones

loading...

POST YOUR COMMENTS

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.