Avertisment important de la NASA. Trebuie să ne pregătim pentru un impact nimicitor

Pregătiți-vă ca Pământul să fie lovit de meteorit în timpul vieții, spune șeful NASA, Jim Bridenstine citat de  the independent.

Pregătiți-vă ca Pământul să fie lovit de meteorit în timpul vieții, spune șeful NASA, Jim Bridenstine citat de  the independent.

„Aș vrea să vă pot spune că aceste evenimente sunt excepțional de unice … dar ele nu sunt.”, a spus oficialul american care a adaugat: Dinozaurii nu aveau un program spațial. Dar noi facem și trebuie să o folosim „.

”Astronomii tot avertizează publicul că sunt foarte mulți asteroizi care se rotesc în jurul Soarelui și au traiectori care îi aduc aproape de pământ. Discutăm de un exercițiu de imaginație, dacă descoperim un asemenea obiect. Până acum au fost descoperiți 20.000 de meteoriți, niciunul nu se va ciocni cu pământul, dar sunt și meteoriți care nu au fost descoperiți. E vorba de un exercițiu. E bine ca publicul și astronauții să îl facă. Nu avem de ce să ne speriem acum.”, a declarat Adrian Șonca, astrolog, pentru Antena 3.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/avertisment-important-de-la-nasa-trebuie-sa-ne-pregatim-pentru-un-impact-nimicitor-519123.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.