Băuse mult la o petrecere și a urcat în dormitor. S-a dezbrăcat și a început să facă dragoste, când brusc și-a dat seama cine era partenera sa. A încremenit. „Sunt un dezastru”

Băuse mult la o petrecere și a urcat în dormitor. Fără să se gândească vreo clipă, bărbatul s-a dezbrăcat și început să facă dragoste.

Brusc, și-a dat seama cine era partenera sa de amor. A încremenit.

Și asta pentru că era o fetiță de opt ani. Pompierul Michael Palmatier, 48 de ani, din Arizona, i-a mărturisit unui amic după incident că este un dezastru.

Bărbatul a fost dus în custodie, după ce a fost arestat sub suspiciunea că a întreținut relații sexuale cu un minor. Palmatier a abuzat de copilă în timp ce aceasta dormea în timpul unei petreceri de aniversare. Copila s-a trezit în timp ce bărbatul îi făcea sex oral.

În apărarea sa, bărbatul susține că a crezut că sărută gura unui adult și nu organele genitale ale unui copil. Oamenii legii au fost alertați de mătușa copilei care a văzut-o pe aceasta părăsind dormitorul în lacrimi, scrie The Sun.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bause-mult-la-o-petrecere-si-a-urcat-in-dormitor-s-a-dezbracat-si-a-inceput-sa-faca-dragoste-cand-519063.html?utm_source=Spynews.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=Spynews%201

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.