BIETUL Florin Piersic! DESPĂRȚIRE extrem de DUREROASĂ! Aceasta este VESTEA care a CUTREMURAT scena teatrului!

Florin Piersic este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România!

Chiar el a dezvăluit care a fost printre cele mai grele zile din viața lui.

Este vorba despre ziua în care a murit Stela Popescu, în urmă cu mai bine de un an. Marea artistă a plecat la ceruri la vârsta de 81 de ani.

La aflarea veștii tragice, Florin Piersic, prietenul şi colegul său de scenă, a făcut declarații emoționante despre Stela Popescu.
Marele actor Florin Piersic a vorbit despre relaţia specială pe care o avea cu regretata artistă. Cei doi au jucat în foarte multe filme împreună.

„Sunt terminat. Ce pot să spun? Nici nu pot să plâng. Atât am iubit-o pe această femeie și actrița de nici nu pot să va spun. Niciodată nu am auzit-o spunând un cuvânt rău despre un coleg. Nu îmi vine să cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit și nici nu va muri niciodată. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trăit eu în viața mea. Atât de mult am iubit-o eu”, a spus, în stare de șoc, Florin Piersic, la TV.

Stela Popescu a fost găsită fără suflare de către vecini în luna noiembrie 2017. Un echipaj SMURD s-a deplasat la domiciliul actriței găsită fără semne vitale.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/monden/bietul-florin-piersic-despartire-extrem-de-dureroasa-aceasta-este-vestea-care-a-cutremurat-scena-teatrului-273554.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.