BOMBA ANULUI la PRO TV! MIHAELA RĂDULESCU, dată AFARĂ de la EMISIUNE! Nimeni nu se aștepta la asta0

Au circulat multe zvonuri despre plecare Mihaelei Rădulescu din juriul Românii au talent!

Până la urmă s-a aflat.Vedeta a mărturisit că plecarea sa a avut legătură cu dorința de a se preocupa de viața personală.

”Am învățat să fac alegeri care răspund corect, cel puțin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală „de ce?. Am renunțat la „Românii au talent pentru ceva mai important pentru mine în acel moment… și în general – băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecții. Subiect închis.

Când a apărut propunerea „Ferma – Un nou început!, aveam și timpul, și starea necesară pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat așa ceva. Bănuiam că va fi un proiect greu, știam că se va petrece în condiții vitrege și cu un ritm infernal de muncă, dar exact toate astea la un loc m-au făcut să-mi placă și să încerc ceva nou. Ador treaba ba asta cu ieșirea din zona de confort, cred că numai așa poți evolua, indiferent de subiect”, a dezvăluit Mihaeala Rădulescu, notează Viva!

Mihaela Rădulescu nu a încheiat definitiv colaborarea cu postul Pro TV și a acceptat să prezinte emisiunea ‘Ferma – un nou inceput!’, care a fost filmată în creierii munților.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/monden/bomba-anului-la-pro-tv-mihaela-radulescu-data-afara-de-la-emisiune-nimeni-nu-se-astepta-la-asta-273570.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.