Breaking news. Răzvan Ciobanu ar fi fost drogat. Detalii incendiare

Necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu s-a finalizat în urmă cu puțin timp. Primele informații pe surse indică că acesta ar fi fost drogat.

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat în urmă cu puțină vreme. Deși nu s-a aflat încă oficial, din primele informații oferite pentru Antena 3, se pare că designerul avea droguri în sânge când a murit.

Medicii legiști constănțeni au studiat fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exactă a morții sale, după ce creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța.

Surse din anturajul specialiștilor spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap. Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții.
Creatorul de modă plecase de la o petrecere din nordul litoralului românesc. El a condus  mașina unei prietene pentru a ajunge la București.
Sursa: https://www.capital.ro/breakink-news-razvan-ciobanu-ar-fi-fost-drogat-detalii-incendiare-surse.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.