Viaţa intimă a fiecărui cuplu este importantă. Sexul poate face o relaţie să funcţioneze mai bine, sau, din potrivă, îi poate face pe parteneri să caute în altă parte ceea ce nu găsesc în actuala relaţie.

Uneori, vrem ca în relaţia noastră totul să fie perfect, inclusiv sexul. Şi ne punem diferite întrebări. Ce ar trebui şi cum ar trebui să facem sau cât ar trebui să dureze o partidă astfel încât ambii parteneri să fie satisfăcuţi.

Am fost învăţaţi să credem că o partidă de sex trebuie să dureze la nesfârşit, asta înseamnă potenţă şi satisfacere garantată. Dar cele mai recente studii, potrivit mirror.co.uk, arată că o partidă de sex trebuie să dureze… 5,4 minute.

Studiul care a dus la acest rezultat a fost făcut pe 500 de cupluri. Persoanele implicate au fost rugate să apese un cronometru la începutul partidei şi să-l oprească când ating plăcerea maximă.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/cat-de-mult-trebuie-sa-dureze-o-partida-de-sex-surprinzator-nu-atat-de-mult-pe-cat-te-asteptai-155752.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *