Cătălin Botezatu și Victor Slav, confruntare în direct: „Alo, Bianca…”

A fost confruntare de zile mari aseară la „Bravo, ai Stil – All Stars”. Fostul și actualul partener al Biancăi Drăgușanu au împărțit același platou de televiziune.

Au existat mici înțepături între Victor și Cătălin, mai degrabă venite din partea lui Cătălin Botezatu.

Concurentele i-au luat la dans pe cei trei bărbați din brigada sexy, iar unul dintre cei mai solicitați pentru momentele fetelor a fost Victor.

Cătălin a fost puțin ironic și i-a sugerat să nu se apropie prea mult de fete, invocând numele Biancăi: „Alo, Bianca…”.

Bote, topit după Alina de la BAS All Stars

Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Botezatu își exprimă zi de zi admirația față de una din concurentele de la BRAVO, AI STIL – All Stars, pe care trebuie să o jurizeze.

În timp ce celelalte fete se ”bucură” de criticile dure ale designer-ului, Alina se poate mândri că este apreciată.

Cătălin i-a spus în repetate rânduri că este o „femme fatale” și s-a arătat entuziast de fiecare dată când blondina din primul sezon defila în platou.

Mai mult, în ediția de ieri Alina l-a rugat pe Cătălin să bea după ea dintr-o sticlă cu suc și să considere că e ca și cum s-ar fi pupat.

Cătălin a acceptat provocarea și s-a arătat extrem de încântat după ce a băut după Alina. Problema acestei perechi platonice este că blonda e căsătorită de ceva ani.

Cătălin Botezatu este de departe cel mai dur jurat de la BRAVO, AI STIL. Fashionistul este extrem de exigent cu fetele și îi surprinde chiar și pe colegii săi cu calificativele.

De multe ori, Raluca Bădulescu îl roagă pe Botezatu să fie mai împăciuitor, însă nu are șanse. Singura fată care se bucură de bunătatea lui este Alina.

BRAVO, AI STIL – All Stars se difuzează de luni până vineri de la ora 16:30, iar sâmbătă de la ora 23:15 are loc gala eliminatorie.

Din show vor face parte, ca și în sezonul trecut, și cei trei bărbați care cuceresc femeile din România, brigada sexy formată din Bogdan Vlădău, Victor Slav și Alex Velea.

Sursa: https://vip24.ro/staruri/catalin-botezatu-si-victor-slav-confruntare-direct-alo-bianca-12889

Leave a comment