Cel mai mare șoc trăit de o tânără! A rămas desfigurată, după ce și-a mărit buzele la o petrecere

Rachael Knappier, o tânără din Marea Britanie a trăit șocul vieții sale! Aceasta și-a mărit buzele cu o soluție, la o petrecere, la recomandarea unei prietene, dar s-a trezit a fi desfigurată!

Rachael Knappier, o britanică ce-și dorea să aibă buzele mai mari și mai senzuale s-a ales cu o traumă din care a avut multe de învățat! Aceasta a mers la o petrecere alături de prietenii săi și, la recomandarea unei prietene, și-a injectat o substanță în buze, pentru a le mări.

”M-am simțit bine, m-am culcat și când m-am trezit la 2 dimineața arătam așa cum vedeți în poze. Buzele îmi atingeau nasul. S-au mărit de patru ori. Presiunea și arsura din ele era încredibilă”, a spus Rachael, despre trauma pe care a trăit-o. Tânăra a ajuns la spital, iar cazul ei i-a șocat până și pe medicii de acolo.

”Nu mai văzuseră așa ceva înainte. Medicii mi-au spus că soluția fusese injectată în sânge, iar buzele nu mai erau vascularizate” a mai povestit tânăra, pentru presa internațională. in fericire, cu ajutorul tratamentului corespunzător, Rachel și-a revenit complet.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/tanara-desfigurata-operatii-estetice-196529.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.