Cutremurător! Pilotul găsit în Săpânţa, lângă elicopterul prăbuşit, ar fi murit din cauza frigului

Apar noi informaţii în cazul pilotului mort la 15 km de Săpânţa. Cetăţeanul din Belarus dispăruse din data de 5 martie, iar pe 9 mai a fost găsit fără suflare, în România. Deşi toată lumea a crezut că bărbatul a murit în urma impactului, rezultatul necropsiei arată altceva!

Se pare că pilotul din Belarus, Dimitri Evghenevic Kostikov, nu a murit în urma impactului cu solul. Rezultatele necropsiei arată că pilotul a trăit aproape 24 de ore după ce s-a prăbuşit în zborul clandestin de pe teritoriul ţării noastre. 

Potrivit medicilor legişti, pilotul a suferit traumatisme multime, dar niciunul care să-i pună viaţa în pericol. Din acest motiv, este foarte probabil ca Dimitri Evghenevic Kostikov să fi murit la 24 de ore de la impact, din cauza frigului, potrivit vasiledale.ro.

Potrivit presei internaționale, Dimitrii Evghenevici Kostikov era de profesie pilot și fusese comandant adjunct al unei escadrile de elicoptere.

Elicopterul pilotului din Belarus ar fi intrat ilegal în România, iar acesta a reușit să evite toate radarele şi era folosit pentru contrabandă cu ţigări din Ucraina.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/pilot-gasit-mort-sapanta-elicopter-prabusit-198366.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.