Dacă îţi doreşti cu tărie un copil şi simţi că momentul nu mai vine, află că până şi venirea pe lume a unui bebeluş trebuie gândită minuţios.

Întrebările care se află pe buzele tutoror sunt legate de frecvenţa actului sexual. Deşi obţinerea unei sarcini nu este uşoară, aceasta din urmă nu este nici chiar atât de complicată.

Regula de bază este că dacă nu întreţii relaţii sexuale în perioada fertilă a lunii, nu poţi rămâne însărcinată. De menţionat este faptul că această perioadă este cu 2-3 zile înainte de ovulaţie.

În eventualitatea în care faci sex suficient de des, regula celor 2-3 zile nu este neapărat obligatorie. Chiar şi aşa, încercarea de a depista şi de a urmări ovulaţia poate fi un proces stresant, notează qbebe.ro.

Pentru femeile care nu se simt capabile să îşi urmărească ovulaţia,  metoda răspândește bogăția este probabil cea mai bună. În loc să programezi sexul pentru ovulație, ar trebui să ai parte de partide de sex în fiecare săptămână.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/de-cate-ori-trebuie-sa-faci-dragoste-ca-sa-ramai-insarcinata-nu-te-asteptai-la-acest-numar-155760.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *