Declaraţii exclusive. Carmen Harra avertizează: “Prevăd căderi de guverne şi un dezastru la…”

Carmen Harra a făcut o analiză şi a dezvălui ce ne aduce 2018!

Celebra parapsiholoagă susţine că 2018 poate marca începutul celui de-al treilea război mondial, fiind un an dual.

2018 a venit, fiind aşteptat cu gânduri bune şi speranţe de toţi oamenii, care au lăsat în spate lucrurile mai puţin faste petrecute în timpul ”fratelui” său mai mic, 2017!

Se pare însă că Noul An va fi unul dual, cu plusuri şi minusuri.

Carmen Harra a dezvăluit ce ne aşteaptă în anul care tocmai a început. Celebra parapsiholoagă susţine că 2018 este un an al dezamăgirilor, însă favorabil căsniciilor.

Iată ce te așteaptă în 2018 în funcție de zodie!

Anul 2018 are numerologia 2, cifră care simbolizează dualitatea, armonia, pacea, dar şi două linii paralele. Este un an cu plusuri şi cu minusuri. Per total, un an al dezamăgirilor, dar favorabil căsătoriei, în care îţi poţi cunoaşte viitorul partener de viaţă”, a declarat Carmen Harra pentru CANCAN.RO.

La nivel mondial, Harra atrage atenţia că anul 2018 poate fi marcat de începerea celui de-al treilea război mondial: ”Anul 2 este o reflecţie a anului 1 (2017 are numerologia 1), când s-au întâmplat lucruri devastatoare. În Zodiacul Chinezesc, 2018 este anul Câinelui de Pământ, iar Pământul simbolizează planeta, mama natură.

Dacă în anul de Foc care s-a încheiat au ars păduri şi au avut loc atacuri teroriste şi crime, 2018 va fi mai calm, însă vor avea loc cutremure şi cataclisme naturale chiar în prima parte a perioadei. Preşedintele SUA este Câine de Foc şi va atrage războaie.

Trump este, într-adevăr, ca un câine care rupe 10 botniţe şi sare să muşte pe oricine. Pericolul izbucnirii unui război mondial este mare în 2018. Lupta se dă între Trump şi Putin. Anticipez un dezastru la Casa Albă şi la Kremlin, căderi de guverne, prăbuşiri de la putere, plus conflicte personale.

Trump se va duela şi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un. Democraţii preiau controlul în Senatul american şi Trump va pica. Schimbarea lui va fi una benefică nu doar pentru SUA, ci va reechilibra situaţia în toată lumea.

2018 este şi un an de criză economică mondială, în special în SUA. La nivel global, vor fi schimbări uriaşe politice şi economice care vor influenţa capital următorii opt ani”.

Cu toate astea, celebra parapsiholoagă susţine că România va asista ca spectator la teatrul de război, fără a fi afectată:

”Pentru România, 2018 va fi un an bun, liniştit, chiar dacă vor fi numeroase mutaţii. România va asista la dezastrele internaţionale, însă nu va fi afectată major”.

Previziunile lui Carmen Harra sunt “1 la 1” cu cele făcute de Nostradamus

Nostradamus spune în seria de profeţii decriptată că terorismul va fi principala ameninţare a anului care urmează. În textele sale mai scrie că, odată cu uciderea liderului Bisericii Catolice, se va instaura haosul în lume, iar acest eveniment va avea loc în următorii ani.

Medicul francez a mai prezis că al treilea război mondial va dura 27 de ani şi va implica două mari super-puteri. Un cutremur puternic va lovi vestul Statelor Unite, iar în urma seismului oamenii vor fi mai dezbinaţi şi mai lipsiţi de apărare ca niciodată.

Sursa: https://vip24.ro/stiri/declaratii-exclusive-carmen-harra-avertizeaza-prevad-caderi-de-guverne-si-un-dezastru-la-12099

Leave a comment