Demisia lui Dragnea a fost confirmată! Breaking news în PSD după rezultatele slabe de la alegeri

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a declarat la ieșirea din sediul PSD că este convinsă că Liviu Dragnea își va asuma rezultatul și își va da demisia.

UPDATE: Încep marile emoții pentru Liviu Dragnea. Judecătorii care vor da verdictul în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman au ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Aceștia vor mai avea de judecat o serie de procese, iar ulterior se vor aduna pentru a delibera în dosarul lui Liviu Dragnea.

La ultimul termen al procesului, din 20 mai, un procuror de la DNA a cerut judecătorilor să-l condamne pe Dragnea şi pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la fals intelectual, pentru care a fost achitat la instanţa de fond.

„DNA a făcut apel faţă de soluţia de achitare dată de instanţa de fond în cazul inculpatului Liviu Dragnea. Soluţia instanţei de fond este nelegală şi netemeinică. Există probatorii privind transferul de rezoluţie infracţională de la Floarea Alesu la Liviu Dragnea, atât în legătură cu infracţiunea de abuz în serviciu, cât şi cu privire la falsul intelectual. Instanţa de fond a stabilit că Liviu Dragnea a avut un ascendent asupra inculpatei Floarea Alesu.

Vă solicităm să dispuneţi condamnarea inculpatului Liviu Dragnea şi pentru infracţiunea de fals intelectual

. Dragnea este autorul moral al infracţiunii de abuz în serviciu comisă de Floarea Alesu. Vă solicităm să reanalizaţi probatoriile şi să majoraţi spre mediu pedepsele”, a spus, atunci, procurorul DNA.

„Să vedem cifrele finale, nu este un succes. Eu cred că trebuie făcută o analiză serioasă a situaţiei. De subliniat unde sunt greşelile foarte serioase”, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Andronescu a răspuns ferm: „Eu cred că va face lucrul acesta”. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la închiderea secţiilor de votare, că îşi asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în şedinţa Comitetului Executivului Naţional.

Amintim că şi vicepresedintele Partidului Social Democrat, Marian Oprisan, a solicitat demisia URGENTĂ a lui Liviu Dragnea la finalul alagerilor de duminică. De asemenea, demisia liderului PSD mai este cerută și de primarul Brăilei, Marian Dragomir.

„Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine, care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. Eu i-am solicitat demisia lui Dragnea încă din septembrie 2018, în repetate rânduri, pentru că a reuşit să aducă ostilitate unui partid întreg prin măsurile pe care le-a luat. Astăzi nu a fost neapărat un vot împotriva PSD, ci un vot împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Sursa: https://evz.ro/dragnea-demisie-alegeri-andronescu.html?utm_source=b14&utm_medium=referral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.