Detalii cutremurătoare despre arbitrul care a murit pe teren, la numai 31 de ani. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte de tragedie

Victor Hugo Hurtado, un arbitru din prima ligă boliviană s-a prăbușit pe teren imediat după începerea celei de-a doua reprize și a murit. Acesta a făcut 2 stopuri cardiace, care din păcate i-au fost fatale, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre Victor Hugo Hurtado, arbitrul de numai 31 de ani din prima ligă boliviană care s-a prăbușit pe teren și a murit, imediat după ce începerea celei de-a doua reprize din partida disputată între Always Ready și Oriente Petrolero. Potrivit informațiilor din presa internațională, se pare că Victor Hugo Hurtado era extrem de obosit la pauză și chiar se simțea rău.

Din păcate, în minutul 47 al partidei s-a prăbușit pe teren, acolo unde a suferit un stop cardiac. Medicii au sosit iemdiat la fața locului și l-au resuscitat, după care Victor Hugo Hurtado a fost transportat la spital, acolo unde a mai făcut un stop cardiac, ce i-a fost fatal.

Partida s-a disputat pe un stadion aflat într-un oraş la peste 4.000 de metri altitudine, lucru ce poate fi luat în calcul cu privire la starea de rău a arbitrului, de dinainte de tragedie.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/arbitru-mort-pe-teren-bolivia-199145.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.