DEZVĂLUIREA momentului! CIA a declasificat un dosar controversat: „Povestea Adam și Eva”, despre identitatea lui Iisus și SFÂRȘITUL LUMII

Documentele declasificate de Agenția Centrală de Informații (CIA) au scos la iveală o carte intitulată „Povestea Adam și Eva”, care a fost publicată în mai multe ediții de-a lungul timpului, dar despre care adepții teoriei conspirației au crezut că a fost cumva interzisă, relatează adevarul.ro.

Ei, bine, în „Povestea Adam și Eva”, autorul Chan Thomas a făcut o serie de afirmații, prin care sugerează că, o dată la 7.000 de ani, civilizația este distrusă de „schimbări ciclice ale polilor” – un fenomen catastrofic care ar fi fost prevăzut de mai mulţi oameni de-a lungul istoriei, inclusiv de Iisus Hristos.

În orice caz, scriitorul a scris că Iisus nu este un profet biblic, ci mai degrabă un savant care a studiat în India şi a încercat să-i pregătească pe oameni pentru sfârşitul lumii, ultimul eveniment cataclismic fiind Potopul lui Noe.

Autorul susţinea că a tradus ultimele cuvinte ale lui Hristos în timp ce era crucificat şi a spus că acesta vorbea o limbă învăţată în India. Apoi Thomas a scris că Iisus a fost ridicat la ceruri după înviere într-un „vehicul spaţial“.

Deşi rămâne neclar de ce CIA-ul a clasificat cartea ciudată, lucrurile devin şi mai bizare atunci când vine vorba despre însuşi Thomas. El ar fi lucrat la prototipuri OZN în anii 1960 pentru McDonnell Douglas, o corporaţie aerospaţială americană şi a fost angajat de către dr. Robert Wood care l-a numit un om „excepţionat de inventiv” şi un gânditor „neconvenţional“, scrie adevarul.ro.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/externe/dezvaluirea-momentului-cia-a-declasficat-dosar-controversat-povestea-adam-si-eva-identitatea-lui-iisus-sfarsitul-lumii-273069.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.