Doliu în LUMEA SPORTULUI. Un fotbalist cunoscut a murit într-un accident rutier de Paşte

Un fost coleg de-al lui Nicolae Stanciu, internaționalul ceh Josef Sural, a murit în urma unui grav accident de circulație. Microbuzul echipei sale s-a răsturnat. Informaţia a fost confirmată de conducerea clubului din Turcia, la care activa.

Fost coleg cu Florin Niţă, Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu la Sparta Praga, Josef Sural şi-a pierdut viaţa după ce microbuzul echipei sale, Alanyaspor, s-a răsturnat. Din primele informaţii, s-ar părea că şoferul microbuzului echipei a adormit la volan, iar după doar câteva secunde s-a produs accidentul. Chiar dacă erau doi şoferi la bord, amândoi ar fi adormit, conform unui comunicat emis de autorităţile locale.

Sural a fost transportat la cel mai apropiat spital, însă medicii nu l-au putut salva. Sural se afla într-un microbuz cu alţi şase colegi. După ce decesul a fost confirmat, Bogdan Vătăjelu a postat un mesaj pe Instagram: „Nu-mi găsesc cuvintele. În loc să mă bucur alături de familie, primesc o veste cumplită. Rămas bun, prietene!”

Jucătorii se întorceau acasă, într-un microbuz privat.

Un alt fotbalist, Steven Caulker, în vârstă de 27 de ani, a fost grav rănit.

Josef Sural era căsătorit, avea doi copii, unul în vârstă de doar două luni.

Sursa: https://www.romaniatv.net/doliu-in-lumea-sportului-un-fotbalist-cunoscut-a-murit-intr-un-accident-rutier-de-paste_472024.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.