DOLIU URIAȘ în muzica populară românească: Artistul iubit de milioane de români a murit… Din păcate a făcut infarct

Muzica populară este zguduită de o nouă veste tragică. Interpretul Daniel Siminic a murit în urma unui infarct. Cea care a făcut cumplitul anunț este cântăreața Andrada Bârsăuan, care avea un proiect în colaborare cu artistul, informează antena3.ro.

„Am să vă transmit o veste tristă tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el… Astăzi când trebuia să filmăm împreună, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-mă ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi… Dumnezeu sa îl ierte și să aibă odihnă veșnică!”, a scris artista pe Facebook.

Andrada Bârsăuan a fost de-a dreptul șocată de moartea neaşteptată a colegului ei de breaslă, cu care trebuia să lanseze o piesă.

„Azi trebuia sa filmăm împreună gânduri și vise la care am gândit împreună, mi-ați dat viață și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen…” , a spus Andrada Bârsăuan.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/monden/doliu-urias-in-muzica-populara-romaneasca-artistul-iubit-de-milioane-de-romani-a-murit-din-pacate-a-facut-infarct-261650.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.