Dragnea, despre peştele infestat: În pieţele din Occident nu se poate vinde aşa ceva, că e puşcarie curată. Au crezut că românii sunt mai proşti şi au zis ‘hai să le dăm lor, că ei poa’ să moară, ei şi copiii’

Liviu Dragnea a declarat că, în ciuda măsurilor pe care le iau în privința mediului, statele din Occident tot poluează masiv și au pești cu metale grele. Cum acolo se face pușcărie pentru comercializarea acestor pești, occidentalii s-au gândit să-i vândă în România, ”că ei poa’ să moară, ei şi copii”, a acuzat liderul PSD.

Dragnea a transmis că doreşte să demareze un program pentru peşte în România.

„Concluziile au cam apărut şi sunt groaznice. În vestul Europei sunt ţări dezvoltate. Cu toate măsurile pe care le-au luat, tot poluează, poluează apele lor şi acolo sunt şi peşti cu metale grele. În pieţele din Occident nu se poate vinde aşa ceva că e puşcarie curată. Au crezut că românii sunt mai proşti şi au zis hai să le dăm lor, că ei poa’ să moară, ei şi copiii, mai ales că mămicile au început să introducă în hrana copiilor mai mult peşte să evite produse pline de hormoni de pasăre sau de altă natură. Au spus să bage peşte pentru că a crescut consumul.

Noi avem în România crap românesc din Belgia, avem crap românesc din Spania, avem caras din Italia, avem toate soiurile de peşte, numai din România nu, în condiţiile în care avem un bazin hidrografic inimaginabil. Drept pentru care duminică o să mergem la Nucet, la acea capacitate care produce peşte. Indiferent de ce spune Bruxellesul, vreau să începem un program pentru peşte în România”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/politica/liviu-dragnea-psd-occident-poluare-pesti-investati-romania-moarte-276326.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.