Dragnea, scos din cărți! S-a terminat bâlciul. Moise Guran anunță finalul

Dragnea și PSD au de pierdut dacă liderul PSD va continua în ritmul acesta. După mitingul de la Iași, Moise Guran îi prevestește un viitor sumbru la viitoarele alegeri.

Jurnalistul susține că PSD va obține undeva la 20% din voturi dacă va continua în stilul mitingului de la Iași.

„A ocupat Iașiul. Efectiv l-a ocupat. Cu dispozitiv militar (de Jandarmerie) baricade făcute din dube și garduri în jurul unui perimetru central, precum și o desfășurare de forțe de ordine probabil mai mare decât la Sibiu, unde erau toți liderii europei. Ce a reușit astfel? O cvasirăscoală a populației ocupate, care a înțeles totuși (din fericire) că „armata” invadatoare era și ea tot din români, aduși… Nu se știe cum aduși, de vreme ce există relatări cum că o bună parte a celor transportați cu sutele de autocare ale PSD au ajuns la Sfânta Paraschieva, în loc să ajungă să-l aplaude pe Dragnea. Deci, e o întrebare asta… toți au știut unde vin, sau primarii i-au momit cu un pelerinaj ca să-i aducă de fapt să-l aplaude pe Dragnea? Oricum, rezultatul a fost o catastrofă, căci Dragnea a reușit nu numai să-i enerveze pe ieșeni (probabil chiar o bună parte din moldoveni) dar a o ferit contrastul perfect între atmosfera de război civil din Iașiul ocupat și atmosfera de sărbătoare pacifică și Europă autentică de la Sibiu. (…) Una peste alta, la nivel național, nu cred că PSD mai poate strânge mai mult de 1,5-1,7 milioane de voturi, ceea ce, la o participare totală de 8 milioane înseamnă 20%, iar la o participare totală de 7 milioane, înseamnă 23% (…)”, a scris jurnalistul pe Moise.ro.

Sursa: https://www.capital.ro/dragnea-scos-din-carti-s-a-terminat-balciul-moise-guran-anunta-finalul.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.