Elevă de 12 ani, batjocorită de profesoară în fața elevilor! A pus-o să dea cu mătura și a făcut-o „împuțită”

Ies la iveală noi cazuri șocante profesori-elevi! O copilă de 12 ani din Năvodari a fost umilită de profesoara de clasă chiar în fața colegilor săi și a fost pusă să dea cu mătura și să îndure jigniri crunte.

O elevă de 12 ani din Năvodari a fost umilită în fața colegilor de către o profesoară care a pus-o să dea cu mătura și a jignit-o în ultimul hal. Pentru purtare abuzivă, cadrul didactic a primit dosar penal și acum, poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a lucrurilor petrecute între profesoară și eleva batjocorită, scrie presa locală.

Sora elevei batjocorite, mesaj dur pentru cadrul didactic, pe Facebook
„Oare cum se poate ca un profesor de clasele 5-8 din școala numărul 1 să jignească și umilească în mijlocul clasei o fetiță de 12 ani punând-o să dea cu mătura în toată clasa spunându-i că este o împuțită? Oare cum este permis ca în fața mea, a surorii fetiței să îmi spună: Nu o înghit, o las repetentă sau: dumneavoastră nu ați văzut, are ifose de curvă sau: este proastă din cale afară sau să îi spună: ești o panaramă, să nu o primească la ore din motivele ei personale spunându-i că proștii nu au ce căuta la oră dânsei!”, a scris sora elevei din Năvodari, pe Facebook-ul ei.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/eleva-navodari-batjocorita-profesoara-198878.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.