„Este atât de mic, încât în final ne-am jenat amândoi” Citeşte întreaga ştire: Adela vă sfătuiește în sex și iubire: „Este atât de mic, încât în final ne-am jenat amândoi”

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.
Dragă Adela, Mă numesc Claudia, am 38 de ani și, de vreo doi ani, nu mai am nicio relație stabilă. Mă simt foarte disponibilă și chiar îmi doresc mult să fiu cu cineva. De aceea, când m-am reîntâlnit, acum o lună cu fostul meu prieten din liceu, am fost atât de bucuroasă. Pe vremea aceea ne-am iubit doar platonic, n-a fost să fie el ”primul”. Aveam o frumoasă legătură sufletească, care constat că s-a păstrat intactă în ciuda timpului care a trecut peste noi. Așa că am reînceput să ne întâlnim, să ne reapropiem, de data asta cu gânduri mai ”adulte”. Mi-a spus că are o relație care nu prea merge, nu e fericit. Acum o săptămână ne-am sărutat, ne-am aprins amândoi și am făcut dragoste… mă rog, am fi vrut, doar că există un ”mic” impediment. Anumite dimensiuni ale anumitor zone ale noastre nu se potrivesc deloc – dacă înțelegi ce vreau să spun. Mai pe șleau, el este atât de mic, încât în final ne-am jenat amândoi. A fost extrem de stânjenitor și nu știu cum să continuăm mai departe. Pe de o parte, mi-e foarte drag, pe de altă parte, îmi dau seama că nu avem nicio șansă împreună… L-aș jigni dacă i-aș spune că vreau să rămânem doar prieteni, ca înainte? Deși, înainte să știm de ”impediment” ne excitaserăm amândoi atât de tare. Nu ștu ce să fac…
Citeşte întreaga ştire:Adela vă sfătuiește în sex și iubire: „Este atât de mic, încât în final ne-am jenat amândoi”

Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/adela-va-sfatuieste-sex-si-iubire-4-2-2279058

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.