„Este un magnat mafiot!”. Atac fără precedent la adresa lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a semnat un nou acord cu Primăria din Madrid pentru a păstra turneul de tenis în capitala Spaniei până în 2031. Înțelegerea, care îi va aduce afaceristului 35 de milioane de euro în următorii 10 ani, i-a enervat, însă, la culme pe unii oameni politici.

Rommy Arce și Pablo Carmona, doi politicieni care se opun acestui proiect, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au spus că „Ion Țiriac este un magnat mafiot”, care profită de bunurile publice, notează Digi Sport.

„Caja Magica a fost o investiție grozavă ce s-a transformat într-o mare datorie pentru acest oraș. Trebuie să recuperăm managementul Caja Magica și să anulăm contractele păguboase semnate de municipalitate”, a spus Rommy Arce, conform La Vanguardia.

Și se pare că Ion Țiriac a anticipat că va deveni ținta unor atacuri.

„Eu și Manuela Carmena, primarul Madridului, avem o relație excepțională. Din nefericire, sunt unele persoane în jur care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?”, a afirmat afaceristul, pentru El Pais.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/sport/ion-tiriac-turneu-madrid-criticat-magnat-mafiot-275999.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.