EXCLUSIV / Cristian Cioacă a comis-o din nou! Încă un dosar pentru poliţistul criminal

Poliţistul care a şocat întreaga ţară după ce şi-a ucis şi tranşat nevasta, pe avocata Elodia Ghinescu, ajunge din nou în faţa judecătorilor.

Cristian Cioacă este chemat în faţa magistraţilor într-un dosar deschis recent de asociaţia de proprietari care administrează blocul în care criminalul deţine un apartament, deoarece acesta nu şi-a achitat datoriile la întreţinere. Asasinul Elodiei a fost chemat în judecată de asociaţia de proprietari şi în urmă cu doi ani, din acelaşi motiv. Atunci, judecătorii au decis: „Admite cererea de chemare in judecata formulată de reclamanta Asociatia de Proprietari … in contradictoriu cu pârâtul Cioaca Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de intretinere si penalitati, fond rulment. Executorie”.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat, pentru a-l putea ascunde mai uşor.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-cristian-cioaca-a-comiso-din-nou-inca-un-dosar-pentru-politistul-criminal-198166.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.