„Facem amor de 15 ori pe săptămână. Uneori și când suntem plecați de acasă”. Cuplul cunoscut de o țară-ntreagă a dezvăluit adevărul

Viața amoroasă a unuia dintre cele mai cunoscute cupluri a devenit subiect pentru presă, după ultimele dezvăluiri ale acestora despre ceea ce se întâmplă în dormitorul matrimonial și nu numai. Când ies din lumina reflectoarelor, cei doi lasă pasiunea să se dezlănțuie.

Cei în cauză sunt doi sportivi celebri, care se iubesc de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din sportul mondial. Fabio Fognini și Flavia Pennetta sunt parteneri de viață de mai multă vreme și au împreună un copil.

Italienii au acordat un interviu pentru presa italiană, unde au vorbit deschis despre relația pe care o au, inclusiv despre viața sexuală.

„Uneori si noi ne intrebam cum s-a petrecut totul. Pentru ca s-a intamplat repede. Ne stiam din circuit, ne mai vedeam si aveam o relatie ok. Radeam, mai discutam din cand in cand. Cumva, amandoi am trecut prin relatii dezamagitoare si la un moment dat s-a intamplat asta”, a povestit Pennetta pentru Corriere della Sera.

De cealalta parte, Fognini a fost mult mai degajat la interviu.

„Jucatorii de tenis primesc multe fotografii fierbinti pe Instagram, dar eu o am pe sotia mea care controleaza smartphoneul. Vorbim despre orice.Eu si Flavia facem sex de 12-15 ori pe saptamana. Cand avem sau aveam turnee, de 7-8 ori!”,a spus el.

Sursa: https://a1.ro/news/sport/dezvaluiri-intime-ale-tensimenilor-italieni-fognini-si-pennetta-id862280.html?utm_source=Website&utm_medium=a1ro-inedit&utm_campaign=RSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.