Femeia băuse mult la o petrecere și s-a dus să se întindă pe canapea. A dat acolo peste un tânăr. A început să-l mângâie. La un moment dat i-a șoptit: „Nu ai de gând să faci dragoste cu mine?”. După câteva zile, a avut un șoc când a înțeles cine era

Femeia băuse mult la o petrecere și s-a dus să se întindă pe canapea. A dat acolo peste un tânăr pe care a început să-l mângâie.

Când tânărul a dat să plece, femeia i-a șoptit: „Nu ai de gând să faci dragoste cu mine?”.

Povestea s-a repetat și a doua zi, când băiatul a coborât și la avansurile femeii a cedat din nou și au făcut din nou dragoste.Kimberly Abell, 33 de ani, din Longford, Coventry, Irlanda, a aflat mai târziu cine era tânărul după ce a primit un mesaj sexual de la el. A încremenit. Era chiar băiatul de 14 ani a celei mai bune prietene.

Femeia a ajuns în fața tribunalului. În apărarea ei, a spus că ea credea că băiatul avea cel puțin 18 ani, pentru că petrecerea la care luase parte și unde a băut era de majorat.

În cele din urmă, Kimberly Abell a reușit să îl convingă pe judecător, care a decis achitarea sa, scrie Daily Mail.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/femeia-bause-mult-la-o-petrecere-si-s-a-dus-sa-se-intinda-pe-canapea-a-dat-acolo-peste-un-tanar-a-519362.html?utm_source=www.publika.md&utm_medium=referral&utm_campaign=Publika&utm_source=publika.md&utm_campaign=Parteneri&utm_medium=partner_link&utm_content=article_bottom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.