.
.

Portal de stiri independent

.

Gabriela Cristea, foc şi pară pe Bianca Drăguşanu! Ce a dezamăgit-o cel mai mult la blondina care i-a luat locul


Este pe cale să izbucnească un scandal? Gabriela Cristea este foc şi pară pe Bianca Drăguşanu, cea care i-a luat locul în emisiunea în care spera să se întoarcă. Vedeta a făcut declaraţii la care oamenii nu se aşteptau.

Fosta prezentatoare TV este dezamăgită de faptul că cifrele de audienţă au scăzut. Gabriela Cristea susţine că nu este supărată pentru că a fost înlocuită, însă spera ca munca ei să rămână la acelaşi nivel. De asemenea, proaspăta mămică încă este în concediu post natal şi a declarat că nu se gândeşte la carieră, deocamdată.

Gabriela Cristea are o viaţă nouă de când fiica ei, Victora, a venit pe lume. Chiar dacă a rămas fără emisiune, vedeta nu vrea să pară disperată. Se ocupă de creşterea micuţei, mai ales că nu vrea sub nicio formă o bonă care să o ajute. Tavi Clonda este cel care e tot timpul alături de ea şi vor să o crească împreună pe Victoria aşa cum cred ei că este mai bine.

Sursa; http://spynews.ro/monden/gabriela-cristea-foc-si-para-pe-bianca-dragusanu-ce-a-dezamagito-cel-mai-mult-la-blondina-care-ia-luat-locul-154230.html

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.