.
.

Portal de stiri independent

.

Gaseau mereu deschis cosciugul bebelusului lor, mort la un an. Descoperirea facuta in interior, dupa 50 de ani


familie din Argentina a facut o descoperire socanta, dupa ce a desfacut cosciugul unui baietel care a murit tragic, in urma cu 50 de ani.

Trupul mumificat al unui bebelus, care a murit in urma cu 5 decenii, este venerat ca un zeu, acum, dupa ce s-au intamplat lucruri stranii la mormantul sau.

Conform publicatiei Express, copilul a murit cand avea doar un an, in Banada Florida, un orasel mic din Argentina. La sapte ani de la moarte, familia a gasit mormantul deschis si plin cu obiecte. Desi, initial, au crezurt ca furtuna a fost de vina, acelasi fenomen straniu s-a intamplat si in alte dati. Vestea a circulat rapid in satul natal al baietelului, iar parintii au luat o decizie extrema.

„Gaseam mereu cosciugul deschis, desi il acopeream si cu pietre uneori. Atunci ne-am dat seama ca vrea sa fie vazut, nu sa fie ascuns. Este un mesaj pe care vrea sa ni-l transmita.” Asa ca satenii au decis sa scoata cosciugul si au mutat trupul mumificat al copilului intr-un cosgiuc de sticla, prin care sa poata fi vazut.

Acum, la 50 de ani de cand a murit, trupul lui Miguel, prezervat extrem de bine, este o atractie pentru sateni, care vin si se roaga la el, venerandu-l ca pe un zeu. Sute de argentinieni din colturile tarii vin aici sa il vada pe Miguel, pe care il considera un semn de la Dumnezeu.

Multi nu se feresc sa atinga cosciugul si lasa fotografii sau cadouri.

Sursa: https://turism.bzi.ro/gaseau-mereu-deschis-cosciugul-bebelusului-lor-mort-la-un-an-descoperirea-facuta-in-interior-dupa-50-de-ani-70236

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.