Gest extrem al unui tanar din Iasi! A ajuns la spital cu dureri mari in fund, dar a reusit sa ii sperie pe doctori. Ce isi bagase in anus tanarul

Gest extrem al unui tanar din Iasi! A ajuns la spital cu dureri mari in fund, dar a reusit sa ii sperie pe doctori. Ce isi bagase in anus tanarul

Scene bizare petrecute sambata dimineata la o companie locala din Iasi. Un angajat in varsta de 18 ani a ajuns de urgenta la spital, dupa ce si-a introdus aer comprimat cu un pistol, in anus. Gestul socant l-a costat scump pe tanar, care se afla internat in spital, in stare grava, datorita faptului ca mai multe organe i-au fost afectate.

Din primele investigatii, se pare ca baiatul s-a jucat cu pistolul, care nu este o arma, ci o unealta folosita la curatarea pieselor.

Insa joaca i-a venit de hac acestuia. Dorind sa faca o gluma, tanarul si-a introdus obiectul in fund, dar acesta s-a descarcat din greseala. Mai mult de atat, tanarul muncea doar in chiloti. Cel mai grav fiindu-i afectat colonul.

Baiatul lucra de doar 3 saptamani la firma si a fost gasit inconstient de catre un coleg, care a si alertat autoritatile. Tanarul se afla intr-o boxa unde temperatura era ridicata. In acest moment, el se afla in stare stabila la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi si a fost operat duminica, 3 decembrie. Insa medicii marturisesc ca baiatul mai are nevoie de o interventie chirurgicala.

„Apelul la 112 s-a înregistrat după ora 09.00. Tânărul era speriat, probabil şi-a dat seama de ce a făcut, ne-a spus că instalaţia cu aer comprimat s-a descărcat şi am decis să trimitem de urgenţă un echipaj de terapie intensivă la locul solicitării. Colegii mei l-au găsit în cabinetul medical al companiei, conştient. Din ce am înţeles, băiatul lucra într-o boxă în care era foarte cald, îmbrăcat sumar, adică în tricou, slip şi şlapi. Cum s-a gândit să facă aşa ceva, nu ne putem închipui”, a explicat dr. Popa, scrie Adevarul.

Prima interventie chirurgicala a constat in suturarea colonului si curatarea abdomenului de materii fecale pentru a se evita o posibila septicemie.

„Presiunea intrată în abdomen după ce a introdus această instalaţie cu aer comprimat în rect i-a dilatat toate organele. În primul rând i-a cedat colonul, care a explodat, împrăştiindu-se astfel în abdomen materiile fecale, din cauza cărora există şi acum risc de infecţie. Apoi, presiunea s-a propagat în sus, astfel că pacientul avea ruptură de diafragmă, respectiv pneumotorax stâng sever, adică plâmănul stâng nu mai funcţiona deloc. Pe fondul acestor leziuni, starea băiatului s-a degradat progresiv. Credem că dacă presiunea utilajului era mai mare de trei atmosfere, băiatul nu avea şanse de supravieţuire”, a mai punctat dr. Ovidiu Popa.

Sursa: https://ciao.ro/tanar-spital-anus-aer-comprimat/2/

loading...

POST YOUR COMMENTS

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.