Gigi Becali, încă o dovadă de mărinimie! Cui i-a donat 10.000 de lei, în mare secret

Gigi Becali a oferit din nou o dovadă senzațională de mărinimie! Latifundiarul a ajutat, în mare secret, o familie nevoiașă, care visa doar la un acoperiș și ceva de pus pe masă.

Este vorba despre familia lui Cornel Stoian, familie pe care Gigi Becali o mai ajutase în trecut. Acesta are un copil paralizat, în vârstă de 19 ani, o soție pe dializă, iar chiar capul familiei se luptă cu ulcerul.

Anul trecut, Gigi Becali donase 2.000 de lei, pentru plata chiriei. Banii s-au terminat rapid, însă, iar acești oameni încercați de soartă au ajuns din nou la un impas. Însă, a venit și o veste bună.

În mare secret, Gigi Becali a donat 10.000 de lei.

„Domnul Becali s-a ataşat foarte tare de Daniel şi, după ce ne-a dat 2000 de lei, la o perioadă de timp ne-a chemat din nou şi ne-a dat suma de 10.000 de lei pentru casa noastră din Poiana Câmpina, care s-a dărâmat. Cu banii ăia am făcut actele casei, am cumpărat ciment şi am luat ce mai trebuia pentru fundaţie. Om ca domnul Gigi Becali nu există în ţara asta. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi. Este prezent în fiecare rugăciune a mea. Mă rog pentru dânsul şi când mă rog pentru copiii mei”, a spus Lăcrămioara, soția, conform wowbiz.ro.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/gigi-becali-donat-mare-secret-cornel-stoian-197013.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.