Gigi Becali visează cu ochii deschiși. „Este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa!”

FCSB ratează și de această dată câștigarea titlului, iar Gigi Becali pare că și-a pierdut încrederea în tehnicianul Mihai Teja.

Patronul „roș-albaștrilor” a început să pregătească strategia pentru sezonul viitor, și are în plan să-i aducă la FCSB pe Gică Hagi și Ianis Hagi. O ipoteză greu de crezut, având în vedere faptul că între „Rege” și latifundiarul din Pipera au existat unele divegențe pe vremea când Hagi era antrenorul „roș-albaștrilor”.

Varianta ca „perechea” Gică Hagi-Ianis Hagi să ajungă la FCSB a fost comentată și de Florin Prunea: „Nu cred că Gică (n.r. – Gheorghe Hagi) se va întoarce vreodată la FCSB. El este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa”.

Totuși, nu este exclus ca în locul lui Mihai Teja să vină, la finalul sezonului, italianul Devis Mangia, antrenorul pe care „U” Craiova l-a îndepărtat recent. Potrivit Telekom Sport, Gigi Becali l-a anunţat pe italian că fotbaliştii de valoare nu vor fi vânduţi în plin campionat, iar italianul poate să-şi aducă doi sau chiar trei fotbalişti în plus faţă de cei pe care patronul lui FCSB vrea să-i aducă deja în sezonul viitor.

Sursa: https://evz.ro/becali-varianta-antrenor.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.