După ce voucherele care aveau menirea să le ofere vacanțe românilor s-au dovedit a fi un dezastru, toată lumea s-a întrebat cum arată viitorul inițiativei.

Astăzi, în cadrul unei ședințe de guvern, a fost decisă soarta voucherelor de vacanță, despre care s-a vehiculat că vor fi eliminate. Iată că nu se va întâmpla asta, iar voucherele de vacanță vor fi menținute și în 2019.

„Am stabilit la nivelul Guvernului continuarea unei măsuri foarte apreciată, atât de angajaţii din sistemul public, cât şi din sectorul turismului. Mă refer la menţinerea în anul 2019 a voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei. Am luat această decizie având în vedere atât beneficiile economice, cât şi pe cele sociale”, a precizat premierul, la începutul ședinței de miercuri, potrivit DCNews.

Inițiativa voucherelor de vacanță a luat o întorsătură haotică, după ce mulți oameni au preferat să vândă voucherele și să cheltuiască banii obținuți pe altceva, chiar dacă acest lucru era interzis prin lege.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/guvernul-a-luat-decizia-astazi-ce-se-va-intampla-cu-voucherele-de-vacanta-in-2019-175232.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *