Imagini apocaliptice lângă Autostrada Soarelui. Fenomen natural extrem. Cod roșu de intervenție. FOTO și VIDEO

O uriașă tornadă s-a format pe câmp în apropierea localității Drajna lângă Autostrada Soarelui. Un autocar cu 40 de pasageri a fost răsturnat de puterea uriașă a tornadei, mai multe persoane fiind rănite.

Fenomenul meteo a fost surprins de participanții la trafic. Un autocar în care s-ar afla mai mulți călători s-ar fi răsturnat. Circulația s-a oprit, așteptându-se trecerea uriașului tăvălug care antrenează cantități imense de praf. Oamenii, speriați, au postat imaginile apocaliptice pe rețelele de socializare.

Autocarul s-a răsturnat în județul Călărasi, pe DJ 503, cu DN21, pe raza localității Constantin Brâncoveanu.Din primele informații ar fi vorba de 39 pasageri, cu posibil 7 victime. Ulterior, s-a raportat că au fost opt victime, rănite ușor.

Șase echipaje de ambulanță au sosit la locul unde s-a răsturnat autocarul. Victimele au fost transportate la spitalul din Slobozia. Mai multe case din Brâncoveanu ș Dragalina, în Călărași, și laȚăndărei, în Ialomița, au rămas fără acoperiș din cauza vântului puternic.

La nivelul ISU Călărași s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Având in vedere zona de producere apropiată de judetul Ialomita, au fost prealertate echipaje medicale și din judetul Ialomița.

Tornadă în Călărași

Publicată de social.evz.ro pe Marţi, 30 aprilie 2019

Sursa: https://evz.ro/tornada-inspaimantatoare-langa-autostrada-soarelui-autocar.html?utm_source=b14&utm_medium=referral

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.