Imagini NECENZURATE! Și-a mințit soțul că merge să-și ia copilul de la școală, dar a ajuns într-o cameră de hotel. Șocul abia acum urmează!

O respectabilă doamnă din Reykjanesbær (Islanda) a fost protagonista unui episod mai puțin obișnuit pentru comunitatea respectivă.

Hildur Goðrúnarson (35 de ani) părea să ducă o viață de familie liniștită. Căsătorită de 12 ani cu Rúnar, femeia a ajuns în atenția publică după ce a fost prinsă chiar de partenerul său de viață în timp ce își consuma iubirea pătimașă într-o relație extra-conjugală.

Hildur s-a oprit în parcarea unui hotel aproape de ieșirea din oraș și a intrat, în vreme ce soțul său a început să intre la bănuieli. Deși nu avea nicio certitudine că îl înșală, omul a rămas până când partenera sa de viață a ieșit din hotel de mână cu o altă femeie. Cele două se sărutau pătimaș, iar când au ajuns în parcare s-au despărțit la fel de intim.

Potrivit cotidianului Skessuhorn, totul a fost dat în vileag în seara aceleași zile, când bărbatul a descoperit în telefonul soției o fotografie în care aceasta se iubea cu femeia pe care o zărise la hotel.

Rúnar și Hildur au divorțat câteva săptămâni mai târziu, iar bărbatul a câștigat și custodia celor două fetițe.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/imagini-necenzurate-sia-mintit-sotul-ca-merge-sasi-ia-copilul-de-la-scoala-dar-a-ajuns-intro-camera-de-hotel-socul-abia-acum-urmeaza-id707607.html??ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.