.
.

Portal de stiri independent

.

Încă un atac criminal la metrou. A împins o femeie în faţa trenului care venea cu viteză. Camerele au surprins incidentul


Un nou atac criminal la metrou s-a petrecut în Sao Paolo. Metroul urma să sosească, iar pe peron era foarte multă lume. Când a apărut garnitura, un bărbat a împins o femeie în faţa metroului.

Femeia a căzut între şine, în faţa metroului, dar a avut un noroc teribil. A suferit o fractură de mână, dar martorii şi specialiştii spun că ar fi putut fi mult mai rău. Incidentul a fost surpins de camerele de luat vederi.

Pasagerii care aşteptau în staţia Concepcion din oraşul Sao Paolo, Brazilia, au reuşit să îl oprească pe atacator, care era îmbrăcat în alb. Victima a ajuns la spital, informează Daily Mail.

Detectivii au declarat că bărbatul ar suferi de probleme psihice şi „ar fi împins prima persoană care i-ar fi ieşit în cale”.

„Femeia a supravieţuit pentru că a căzut în golul care separa şinele şi nu a fost afectată de curentul electric care trecea prin ele. A căzut în faţa trenului, dar nu a fost lovită, chiar dacă acesta a trecut exact peste locul unde era ea întinsă. Victima a fost salvată şi trimisă la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, unde este ţinută sub observaţie. Femeia se află încă în stare de şoc”, a declarat un purtător de cuvânt al Sao Paolo Metro.

Sursa: http://www.romaniatv.net/inca-un-atac-criminal-la-metrou-a-impins-o-femeie-in-fata-trenului-care-venea-cu-viteza-camerele-au-surprins-incidentul_397390.html

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.