INCREDIBIL! O aplicație de horoscop cu „date de la NASA” a strâns 6 milioane de dolari

Se pare că știința merge mână în mână cu ocultismul în sec. XXI. Dovada: trei tineri au strâns investiții de 6 milioane de dolari pentru o aplicație de horoscop care se laudă că folosește date de la NASA și convinge lumea că realizează astrograme precise!

Antreprenorii newyorkezi Banu Guler, Anna Kopp și Ben Weitzman au înființat startup-ul Co-Star– aplicație de astrologie, iar săptămâna aceasta au obținut o finanțare de peste 5 milioane de dolari de la un fond de investiții american, Maveron. În total, startup-ul a convins investitorii să bage 6 milioane de dolari în aplicație, de la înființarea sa, din octombrie 2017, scrie StarupCafe.

Cum lumea mai confundă uneori astrologia cu o știință adevărată ca astronomia, ești cu atât mai convingător dacă spui că zodiacul tău folosește date de la NASA – agenția spațială americană.

Suntem entuziasmați să anunțăm investiția noastră seed în Co — Star, o aplicație de astrologie și social media, hiper-personalizată. Aplicația este focalizată pe a oferi oamenilor instrumentele care să-i ajute să înțeleagă sensul lumii și al locului lor în ea. Co-Star face asta folosind date de la NASA și tehnologie proprie pentru a construi o hartă completă a cerului de la momentul nașterii tale, știind întotdeauna unde se află stelele exact, cu actualizare în timp real”, a declarat un reprezentant Maveron.

Co-Star merge pe un model de afaceri „freemium” – poate fi folosită gratis, dar are și funcționalități pe bani. Pentru 2 dolari și 99 de cenți utilizatorul poate să compare astrograma sa cu cea a unui prieten. Aici intervine și partea de aplicație de socializare sau chiar de datin,aplicația putând oferi și îndrumări de genul de ce relația cu partenerul nu merge bine.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/high-tech/incredibil-o-aplicatie-de-horoscop-cu-date-de-la-nasa-a-strans-6-milioane-de-dolari-272883.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.