Înfricoșătorul OM-CAPRĂ a fost VĂZUT din nou, în trei locuri și FILMAT. VIDEO ULUITOR

O creatură monstruoasă, satanică, după cele mai multe păreri, ar fi fost văzută în cel puțin trei state ale Americii în cursul acestui an, readucând astfel în atenție o legendă care circula prin anii 1950 în Statele Unite. Peste 131.000 de cititori au vizualitat acest continut ciudat, in luna decembrie 2015, pe evz.ro.

Un martor ocular din Louisville, Kentucky, care a văzut ”demonul” recent, spune că i s-a părut ”o uriașă creatură umanoidă, cu blană și copite de capră, cu piele de alabastru, ochi imenși și coarne răsucite”. Potrivit presei americane, ar mai fi fost zărit în Wisconsin, dar și în Texas.

Legenda spune că Omul-Capră a fost văzut prima oară în 1957 în Maryland, într-o zonă cunoscută drept comitatul Prințului George. ”Mai exact într-o peșteră de lângă un vechi pod cunoscut drept Governor’s Bridge. Apoi a reapărut din 1962, când bestia a fost învinuită pentru moartea mai multor excursioniști care s-ar fi dus prea aproape de sălașul acesteia. Legenda mai spune că în timp ce-și ciopârțea victimele, capra diavolească urla ca din gură de șarpe, strigătele sale venind parcă din fundul iadului”, mai scrie siteul Strange

Aceeași sursă mai spune că Omul-Capră ar fi rezultatul unui expriment eșuat realizat la o fermă de către un om pe nume Stephen Fletcher care ar fi încrucișat ADN-ul unui angajat de-al său cu cel al unei capre.

Sursa: https://evz.ro/infricosatorul-om-capra-a-fost-vazut-din-nou-in-trei-locuri-din-statele-unite-video.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.