INNA a cedat în văzul tuturor: ”A fost crunt”! Diagnosticul e TERIBIL

Inna s-a confruntat, de curând, cu mari probleme de sănătate. Se afla chiar în timpul unui concert de-al său, când a început să se simtă rău. Artista a fost la un pas de a ajunge la urgențe.

Inna călătorește în cea mai mare parte a timpului și este mereu pe fugă, somnul este mereu puțin și face sacrificii enorme pentru a-și bucura fanii cu prezența ei pe scenă, în întreaga lume. Cu toate acestea, Inna a întâmpinat probleme serioase la unul dintre concertele sale, atunci când a fost la un pas de a ajunge la urgențe.

„Nu am avut căderi de calciu, o singură dată am avut un concert în Maroc și eram foarte răcită, aveam infecție în gât și a fost crunt…Era și 16 octombrie, ziua mea, am fost pe scenă. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte.
Nu pot să zic că am ajuns la urgențe, nu am ajuns de prea multe ori la urgențe pentru că sunt o persoană puternică, îmi revin repede. Nu am avut niciodată asta, să renunț. La concert am fost atât de fericită…Lămâie, ceai cald, gargară cu sare și a trecut” a spus Inna, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Sursa: https://stirescu.ro/vedete/inna-a-cedat-in-vazul-tuturor-a-fost-crunt-diagnosticul-e-teribil-6672.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.