Legătură incredibilă între Smiley și Ion Țiriac. Nici apropiaţii nu se aşteptau!

Primele statui de ceară ale lui Ion Ţiriac şi Smiley sunt expuse într-un complex comercial din Sibiu, alături de alte figuri cunoscute, precum cea a Regelui Mihai, Gheorghe Hagi sau Nicolae Ceauşescu,

„Celebru pentru performanţele din tenis, dar mai ales din afaceri, Ion Ţiriac este principala lucrare prezentată, în premieră, la o inedită expoziţie de statui din ceară de la Shopping City Sibiu. Şi, tot în premieră, vizitatorii vor putea descoperi şi reprezentarea lui Smiley, dar şi figuri marcante ale istoriei României, precum Regele Mihai, Nicolae Ceauşescu sau Gheorghe Hagi”, au scris organziatorii expoziției într-un comunicat de presă.

Muzeul Figurilor de Ceară de la Sibiu oferă vizitatorilor posibilitatea să vadă 26 de personalităţi. Expoziţia mai cuprinde întruchipări extrem de fidele ale lui Cristiano Ronaldo, Messi, Mr. Bean, Inna, Donald Trump sau Vladimir Putin.

Expoziţia va fi deschisă până în 26 mai.

„Nu mai puţin de jumătate de an durează procesul de creare a unei singure statui, spun artiştii bulgari care lucrează la Muzeul Retro din Varna. Impresionaţi de interesul arătat de vizitatorii români, care au mers până în Bulgaria pentru a descoperi lucrările din ceară, artiştii promit că vor lucra la noi statui ce întruchipează personalităţi româneşti”, se mai arată în comunicat.

Accesul la această expoziţie se poate face contra unui bilet care costă între 5 şi 20 de lei.

Sursa: https://evz.ro/ion-tiriac-smiley-ceara-sibiu.html?utm_source=b14&utm_medium=referral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.