Liviu Dragnea dă detalii despre otrăvirea Doinei Pană: A fost la un pas de moarte. A deranjat interese mari

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că fostul ministru al Mediului, Doina Pană, i-a arătat analizele după ce a fost otrăvită cu mercur și liderul PSD susține că ministrul a fost la un pas de moarte.

”Eu am respectat solicitarea doamnei Doina Pană de la acum câteva luni. Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a arătat analizeze. Sigur că era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape și îi doresc multă sănătate. După părerea mea Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri. Radarul pădurilor pe care l-a pornit a scăzut foarte mult tăierea de păduri și a deranjat interese uriașe (…) Am fost foarte revoltat atunci, dar m-a rugat să nu spun nimic public. Am văzut analizele și era la un pas de moarte. Ea nu avea de unde să știe cine i-ar fi putut face rău. Sigur că mi-a spus mai multe variante, dar nu poți să ieși pe TV să bați câmpii. A deranjat foarte multe interese, acolo s-au pierdut zeci, sute de milioane de euro prin ceea ce a făcut ea la Ministerul Mediului.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/liviu-dragnea-da-detalii-despre-otravirea-doinei-pana-a-fost-la-un-pas-de-moarte-a-deranjat-interese-mari_1349152.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.