Madălina Ghenea intervine în scandalul în care Ronaldo e acuzat de viol: „Am stat 4 ore, apoi a plecat imediat! E un adevărat…”

În 2015, Cristiano Ronaldo a ales-o pe Mădălina Ghenea să promoveze alături de el primul său parfum botezat „Legacy” sau „Moştenirea”: „Pentru mine este incredibil ce am citit. Am filmat o reclamă pentru un parfum cu el şi am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins.

Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist”, a declarat românca în presa italiană.

Între timp, la cazul lui Cristiano Ronaldo se adună din ce în ce mai multe probe. Marele scandal a început odată cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel, care au obţinut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii. Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Poliția din Las Vegas a emis un mandat prin care va obține probe ADN de la fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Avocatul fotbalistului a declarat că este vorba despre o procedură standard în astfel de cazuri. Ronaldo a negat că ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Anchetatorii vor să vadă dacă ADN-ul jucătorului corespunde celui găsit pe o rochie a femeii, din perioada în care se presupune că a avut loc violul.

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei în televiziune

„Cristiano Ronaldo a susținut întotdeauna că ceea ce s-a întâmplat în 2009 în Las Vegas a fost consensual, așa că nu ar fi surprinzător să existe dovezi ADN și nu este surprinzător că poliția cere mostre ADN, întrucât este o procedură standard”, a precizat avocatul fotbalistului.

Publicația germană Der Spiegel a publicat în luna octombrie un articol în care este detaliată agresiunea sexuală la care ar fi fost supusă Mayorga.

Femeia a primit 375.000 de dolari în schimbul tăcerii asupra celor întâmplate.
Der Spiegel a susținut că, în 2010, Mayorga a ajuns la un acord cu Ronaldo, prin care femeia a primit 375.000 de dolari în schimbul tăcerii asupra celor întâmplate. Acum, avocații ei vor să declare nul actul respectiv. Dar susține că motivele care l-au făcut să îi ofere suma respectivă de bani au fost „distorsionate” în presă.

Kathryn Mayorga a declarat că și-a făcut curaj să vorbească după mișcarea #MeToo. Aceasta a deschis un proces împotriva fotbalistului lui Juventus.

Starul portughez a respins orice acuzație și a adăugat că nu sunt decât știri false.
Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

Sursa: https://redactia.ro/madalina-ghenea-intervine-in-scandalul-in-care-ronaldo-e-acuzat-de-viol-am-stat-4-ore-apoi-a-plecat-imediat-e-un-adevarat/?utm_medium=referral&utm_source=fanatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.