„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Ultimele cuvinte ale romanului Ionut Gologan condamnat la moarte in Malaezia! Azi familia a primit o altă veste

Ionuţ Gologan este românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri. Citeste mai mult pe spynews.ro 

Ionuţ Gologan este românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri. El este ajutat să scape de această condamnare, chiar de un asasin plătit, Sirul Azhar Umar.

Sirul Azhar Umar, un fost poliţist malaezian, a fost condamnat la moarte, la rândul său, pentru uciderea modelului Altantuya Shariibu. Pentru a scăpa de pedeapsa capitală, criminalul a fugit în Australia. El a fost capturat, dar autorităţile din Australia au refuzat să-l extradeze în Malaezia, conform stirilekanald.ro, invocând drepturile omului.

Refuzul autorităţilor din Australia de a-l extrăda pe Sirul Azhar Umar a dus la un val de reacţii la nivel politic, iar vicepremierul din Malaezia a solicitat guvernului să fie schimbate mai multe hotărâri judecătoreşti privind condamnarea la moarte.

„La ultima şedinţa a guvernului, cabinetul a reuşit să implementeze deciziile de amânare a executării unor pedepse cu moartea pentru 17 condamnaţi pentru trafic de droguri”, a declarat Dr Wan Azizah, vicepremier al Malaeziei. El nu a specificat care sunt cele 17 cazurile, dar există posabilitatea că printre acestea să se afle şi cel al lui Ionuţ Gologan.

În ultima scrisoare către familia lui, tânărul era îngândurat de situaţia sa: „Mamă, dacă nu te sun, inseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte în Malaezia, trimise în ţară.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/vesti-bune-pentru-romanul-din-malaezia-ar-putea-sa-scape-de-condamnarea-la-moarte-170162.html?utm_source=Antena3&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Facebook-Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.