Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv, a fost foarte activă pe blogul personal, acolo unde a postat un lanț de mesaje îngrijorătoare.

Dintre toate, a ieșit în evidență o postare care face referire la un posibil nou incident la metrou, în centrul căruia ar fi două dive neidentificate.

„Aud un glas care întreabă așa: ‘Unde te duci?’ Iar răspunsul veni de la un alt glas care râdea: ‘Mă duc să mă distrez la metrou!’

Și, iarăși, întreabă uimit glasul: ‘Cum?’ Iar răspunsul era așa: ‘Cu cele două dive!’ Dragii mei, chiar dacă nu mi s-a descoperit cine sunt cele două dive și ce gânduri avea acel glas, adică cum să se distreze, datoria mea este (…) să-i rog pe oameni să fie atenți în jurul lor oriunde s-ar afla,” a scris Maria Ghiorghiu.

De asemenea, Maria Ghiorghiu a mai anunțat și o posibilă dispariție a unei specii de pești și, din nou, a amintit de un major seism care ar urma să lovească România.

Sursa: http://spynews.ro/monden/maria-ghiorghiu-mesaj-ingrijorator-pentru-doua-dive-atentie-atentie-la-metrou-155708.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *